Συμμετοχή σε εκθέσεις

Μέσα στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για παρουσίαση και ενημέρωση αναφορικά με τις δραστηριότητες τις επιχείρησης, τα ΦΥΤΩΡΙΑ ΜΑΜΜΟΣ συμμετέχουν τακτικά στις πλέον δημοφιλείς εκθέσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Οι εκθέσεις είναι ο κατεξοχήν χώρος για επικοινωνία με τους συνεργάτες αλλά και δικής μας ενημέρωσης για τις εξελίξεις στο κλάδο, τεχνικές, εμπορικές και επιστημονικές. Ταυτόχρονα, είναι μία εξαιρετική πλατφόρμα για την ανάδειξη των προϊόντων και των υπηρεσιών μας και για την ανάπτυξη των πωλήσεών μας.

Πιο συγκεκριμένα, η Έκθεση ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΑ 2007 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στο Μαρούσι Αττικής, ήταν η πρώτη συμμετοχή της ΦΥΤΩΡΙΑ ΜΑΜΜΟΣ σε έκθεση για την κηποτεχνία. Η παρουσία της εταιρείας έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα πολυθεματικό περίπτερο που είχε ως κεντρικό στοιχείο και θέμα την αιωνόβια ελιά. Με την επίσκεψή τους τίμησαν την συμμετοχή μας ο υπουργός γεωργικής ανάπτυξης και τροφίμων κος Ευάγγελος Μπασιάκος καθώς και πολλοί συνεργάτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το παρών έδωσαν τα ΦΥΤΩΡΙΑ ΜΑΜΜΟΣ και στην ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΑ 2009 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στο Μαρούσι Αττικής, για 2η συνεχόμενη φορά όπου οι συνεργάτες φυτωριούχοι, γεωπόνοι, κατασκευαστές πρασίνου, ενημερώθηκαν για τις νέες ποικιλίες φυτών παραγωγής καθώς και για τις υπηρεσίες της επιχείρησης αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές από τους επισκέπτες. Στο περίπτερό μας παρευρέθηκαν κλαδικοί φορείς καθώς και συνεργάτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η συμμετοχή της ΦΥΤΩΡΙΑ ΜΑΜΜΟΣ στην AGRIFAIR 2011 στην Λευκωσία της Κύπρου σηματοδοτεί την επιθυμία της επιχείρησης για επέκταση των συνεργασιών της στο εξωτερικό. Η Κύπρος λόγω της γεωγραφικής, οικονομικής και στρατηγικής της θέσης επιλέχθηκε ως εφαλτήριο για την προσέγγιση των αγορών της Μέσης Ανατολής και της Αραβικής Χερσονήσου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην παρουσίαση ειδών ανθεκτικών στις τοπικές καιρικές συνθήκες και ιδιαίτερα στα είδη εκείνα που είναι κατάλληλα για ξηροθερμικό κλίμα και έχουν χαμηλές απαιτήσεις σε νερό. Με την παρουσία του μας τίμησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρου Κος Χριστόφιας, το επιτελείο του Κυπριακού υπουργείου γεωργίας και πλήθος επαγγελματιών του κλάδου.